<Vakantie Kaapstad & Zuid-Afrika Reizen>

dinsdag, januari 18, 2005

clubs kaapstad : uitgaan in kaapstad met zonsondergang is toch even wat anders. op het eerste gezicht: de zonsondergang.
best sundowner spots Kaapstad deel I

zonsondergang kaapstad

caprice: see and be seen for the trendy, inclusief de surfer die net van het strand komt en de dame die net twee uur voor de spiegel heeft gestaan. victoria street (de boulevard) camps bay. 1 van de beste sundowner spots voor in de vakantie foto.

rafiki's on kloofnek, rafiki betekent friend in swahili en dat kentent Rafiki's, long time favorite voor prima locals en bezoekers en uitgaan in kaapstad. het grote balkon leent zich voor alles dat 'no nonsense' en relaxed wat wil drinken. 20-40 ontspannen 'no frills' publiek voor mojito sundowner en een 'pile of prawns' legende in wording.

hemispshere: uit het niets opgestaan op de 31e verdieping in Kaapstad. lang geleden bevond zich raffles in het zelfde gebouw, maar nu heeft Kaapstad uitgaan in Kaapstad met schitterend uitzicht over de haven, stad en table mountain. 20-35 jaar upmarket publiek. van dinsdag tot vrijdag, ingang in ABSA building.

Op het strand is Clifton 4 gewoon fantastisch: kaarsen (in een kartonnen zak met zand) en een koude sauvignon blanc. Stranden in Kaapstad voorzien altijd in sundowner behoeften. Voor terrasjes


met een sunset cape town view: summerville cape town camps bay voor de wat rustiger publiek dat schitterend uitzicht wil hebben over Camps Bay en afkoelend water in moleculen over zich gesproeid wil krijgen... ober..?

boven summerville, het trendy eclipse cape town camps bay, gaat helemaal los op donderdag etc. zeer strak publiek met strakke credit card.

andere echte aanraders: radisson hotel mouille point cape town, blue peter & on the rocks in Blouberg, elba in de waterfront en de cape grace (5*) hotel bar op de vrijdag, ook met de rich & famous.


Vergeet trouwens table mountain niet: na 19h half price omhoog en de bar heeft 'prima' panorama uitzicht. oh, en Signall hill, voor een luie picknick.


En Lion's Head, voor een klim naar de top en dan na de zonsondergang over zee, draai je je om en je ziet de 'lichten aangaan' in Cape Town: tijd voor een goed restaurant of.. clubs. voor nu in ieder geval genoeg voor de eerste twee weken sundowners. waar kaapstad slaapstad wordt.. of niet.